Yritys

Suurenmoisille ihmisille

Alfidon tarina alkoi vuoden 2013 alkupuolella, kun mietin mitä elämältäni haluan. Kaipasin uusia haasteita ja mahdollisuuden siirtää tutkimustyössä oppimaani käytäntöön. Rakastin edelleen voimaharjoittelua ja tiesin sen sopivan erinomaisesti myös isompikokoisille henkilöille. Matalan kynnyksen palvelujen puute kuitenkin jarrutti turhan monen liikkumista. Tästä kaikki lähti, unelma Alfidosta suurenmoisten ihmisten liikunta- ja kohtauspaikkana oli saanut alkunsa.

Toiminta-ajatuksenamme on tuottaa hyvinvointia suurenmoisille ihmisille ilman ulkonäkö- ja suorituspaineita. Tätä kuvastaa esperantosta johdettu nimi Alfido. AL = kohti, luokse ja FIDO = usko, luottamus. Vapaasti suomennettuna "voimaantuminen". Tärkeintä meille on ihmisarvo eli hyväksyminen, kannustaminen ja arvostaminen.

Tavoitteenamme on tarjota omaa rauhaa, räätälöityä liikuntaa ja asiantuntijaohjausta ”pilke silmäkulmassa” ilman ulkonäköpaineita. Maailmaa emme mullista, mutta monen ihmisen elämän kylläkin, ja se riittää!

Visionamme on lopettaa ulkonäköön liittyvä syrjintä maailmasta. Tähän voimme jokainen vaikuttaa asenteillamme ja teoillamme. Kun visiomme on toteutunut, Alfidon kaltaisia Suurenmoisten ihmisten kotipesiä ei enää tarvita. Unelmamme on siis tehdä itsemme tarpeettomaksi. :-)

Janne Sallinen
yrittäjä, Alfido Oy

Kuuntele Alfidon tarina