ESA REMES

KUNTOUTTAMISEEN erikoistunut lähihoitaja, KOULUTETTU HIEROJA ja KALEVALAINEN JÄSENKORJAAJA

Olen aikaisemmalta ammatiltani lähihoitaja ja erikoistumisalani on kuntoutumisen tukeminen. Koulutetuksi hierojaksi olen käynyt Savonlinnassa vuonna 2013-2014. Työhistoriaa minulla on Suomen aivotutkimus- ja kuntoutuskeskus Neuronista, henkilökohtaisen avustajan töistä ja Kuopion kaupungin kotihoidosta ja pitkäaikaisosastoilta. Olen täydentänyt osaamistani kouluttautumalla kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi, josta minulla on jo useiden satojen hoitojen kokemus. 

Hieronta lievittää kipua, hoitaa lihasta ja saa kokonaisvaltaisesti jaksamaan töissä paremmin. Säännöllisellä lihashuollolla työkyky säilyy parempana ja hyvinvointi kohenee. Hieronta helpottaa stressiä sekä rentouttaa kehon ja mielen. Varsinkin istumatyötä tekeville ja nostoja sisältävissä tehtivässä toimiville hieronnasta on käsinkosketeltavaa hyötyä ja se auttaa jaksamaan

Kalevalaisessa jäsenkorjaushoidossa tasapainotetaan mobilisaatiokäsittelyn avulla hoitoa tarvitsevan koko tukirakenteen kineettinen ketju aina jalkapohjista kallonrajaan saakka. Perinteen tuoman kokemuksen kautta voidaan lihastasapainoista sekä hermoheijasteista lukea ongelmien aiheuttajat, jolloin ei päädytä hoitamaan pelkästään kipukohtaa, vaan myös itse ongelman aiheuttaja. Kalevalainen jäsenkorjaus on tutkitusti parantanut vaivoja vaikuttaen kipuun ja sen aiheuttamaan haittaan, toimintakykyyn sekä elämän laatuun.

Hoitavaa ja rentouttavaa yhteistyötä odotellen,
Esa


 

Esa Remes

Hierojan ja jäsenkorjaajan palvelut
Kuntouttamiseen erikoistunut lähihoitaja, koulutettu hieroja ja kalevalainen jäsenkorjaaja