Usein kysyttyä

Kuopiossa on useita hyviä kuntokeskuksia. Kuitenkin vain kuntokeskus Alfido on todellinen matalankynnyksen liikuntapaikka suurenmoisille ihmisille. Meillä voit keskittyä harjoitteluun ilman ulkonäkö- ja suorituspaineita. Saatavillasi on liikunnan ja terveyden korkeakoulutettujen ammattilaisten ohjausta hyvinvointisi tueksi. Alfidossa harjoittelet ilman pitkiä jäsenyyksiä tai liittymismaksuja.

Alfido on suurenmoisille ihmisille tarkoitettu matalankynnyksen kuntokeskus, jossa  laihtumisen sijaan keskitytään asiakkaan hyvinvoinnin tukemiseen liikunnan ja tietoisuustaitojen avulla. Sivutuotteena paino usein laskee pysyvästi.

Kuntokeskus Alfidossa harjoittelu perustuu tutkitusti tehokkaisiin periaatteisiin. Siten voimme tarjota uusille asiakkaillemme 100 % tyytyväisyystakuun lihaskunnon kohentumisesta ensimmäisen 3 kk aikana, kun he sitoutuvat harjoittelemaan laaditun ohjelman mukaisesti vähintään kahdesti viikossa.

Alfido tarjoaa matalankynnyksen kuntosaliharjoittelua ja ryhmäliikuntatunteja.

Ryhmäliikunnassa on tarjolla niin rankempia lihaskuntoa parantavia tunteja kuin myös kehoa ja mieltä huoltavia kevyempiä tunteja.

Kuntosaliharjoittelu on helpointa aloittaa esim. 3 kk treenipaketilla, jossa saat uuden yksilöllisen treeniohjelman ja sen henkilökohtaisen ohjauksen joka kuukausi. Näin pääset turvallisesti alkuun ja harjoittelu ei jää junnaamaan paikalleen.

Tukea saat liikunnan ja terveyden parhailta asiantuntijoilta eli suurenmoisiin erikoistuneelta liikuntafysiologilta, fysioterapeutilta, ravitsemusterapeutilta tai psykologilta.

Mikäli asiakkaalla on liikunnan vasta-aiheita, kuten sydänperäisiä oireita tai diabetes, pyydetään tarvittaessa lääkärin lausunto ennen harjoittelun aloittamista. Harjoitteluohjelmassa huomioidaan asiakkaan terveydentila, lähtötaso, liikuntataidot sekä tavoitteet. Harjoittelu Alfidossa on turvallista ja tavoitteellistaAsiakkaat on vakuutettu laitteiden rikkoutumisesta tms. ulkoisesta syystä aiheutuvien tapaturmien osalta.
 

Alfidon kuntosali on käytettävissäsi 24/7 eli voit harjoitella juuri itsellesi sopivaan aikaan. Kuntosaliharjoittelu esimerkiksi ennen yövuoroa tai aikaisin aamusta piristää kummasti.

Suurenmoiset asiakkaamme voivat jatkaa liikkumistaan Alfidossa myös laihtumisen jälkeen esimerkkeinä henkilökohtaisesta onnistumisesta.
Huom. tukijoukoissa myös hoikemmat ovat tervetulleita Alfidoon!

Henkilökohtainen avustajasi tai tukihenkilösi pääsee aina mukanasi ilmaiseksi Alfidoon.