Kati heiskanen (vanhempain vapaalla)

fysioterapeutti, liikunnanohjaaja, kuntosaliohjaaja

Olen joulukuussa 2018 valmistunut fysioterapeutti, joka on Alfidon ammattitaitoisessa tiimissä mukana, tuoden mukanani liikunnalliset yksilö- ja pienryhmäohjaukset mukaan palveluihin. Tarjoan siis yksilö- ja pienryhmäohjauksia tarpeesi mukaan, huolehtien turvallisesta tekemisestä. Koulutustaustani sekä ohjaajakokemukseni myötä voin tarjota sinulle apua tuki- ja liikuntaelinvaivojen helpottamiseen, painonpudotukseen, liikunnan riemun löytämiseen sekä auttaa tekemään liikunnasta osan sinun arkeasi omat voimavarasi huomioon ottaen. Opintojeni aikana tein opinnäytetyön aiheesta ”TULE-vaivojen huomiointi kuntosaliharjoittelussa”, jonka myötä olen saanut hyviä työkaluja näiden ongelmien lievittämiseen.

Ennen fysioterapeutin tutkintoon opiskelua hain tietoa ja taitoa Varalan Urheiluopistolta liikunnanohjauksesta. Sieltä sain  vankan kipinän työhöni, jota nyt teen. Fysioterapeutin työkenttä on monipuolinen, ja toiminkin tällähetkellä myös ryhmäliikunnanohjaajana, jossa pääsen tekemään sitä mistä tykkään; liikuttamaan ihmisiä, samalla saaden hymyn heidän huulilleen!

Asiakkaanani tulen ottamaan sinut yksilöllisesti huomioon. Ajatellaan ja pohditaan asioita yhdessä kokonaisvaltaisesti, ja mietitään sinulle parhaat toimintamallit. Jos sinulla on siis tuki- ja liikuntaelinvaivoja, kuten polvi- tai selkäkipuja, ja/tai haluat tehdä elämäntapoihisi parannusta, pudottaa painoa turvallisesti, kiinteytyä, kehittyä kuntosaliharjoittelussa yksin tai yhdessä vaikka kaverin kanssa, ota minuun yhteyttä! Ota myös yhteyttä, jos sinulle tulee jotain muita asioita tai ongelmia mieleen, jossa sinua voisin auttaa ammattitaidollani. 

Tavoitellaan yhdessä kokonaisvaltaista hyvinvointia, ja tehdään parhaat valinnat kehon ja mielen suhteen. Nähdään Alfidolla !

Iloisin terveisin
Kati


 

Kati Heiskanen
Liikunnallinen kuntoutus, yksilö- ja pienryhmävalmennus
Fysioterapeutti, liikunnanohjaaja

kati@alfido.fi