• UUTTA: Lightfulness valmennus

    Aloita matka kohti merkityksellistä elämää

Tilauslomake

kiirettä, stressiä ja suorittamista?
elämänlanka hukassa? 

Lightfulness auttaa sinua tietoiseen merkityskeskeiseen elämää, ohjaten tiedostavaan kasvuprosessiin kohti kukoistusta. Lightfulness on uusi, 2010-luvulla kehittynyt henkisen hyvinvoinnin ohjausmalli ja -ohjaajakoulutus vastaukseksi ihmisten tarpeeseen löytää tarkoituksellisuutta olemassaoloonsa. Siinä missä Mindfulness keskittyy tietoisen läsnäolon harjoittamiseen, Lightfulness tavoittelee tietoista merkityskeskeistä elämää, ohjaten tiedostavaan kasvuprosessiin kohti kukoistusta. Lue lisää Lightfulnessista täältä.

Lightfulness tavoittelee tietoista merkityskeskeistä elämää, ohjaten tiedostavaan kasvuprosessiin kohti kukoistusta

Kenelle Lighfulness sopii?

Kaikille, jotka etsivät elämänsä tarkoitusta ja mielekkyyttä. Kriisit ja ongelmat avautuvat valmennuksessa ymmärrettäviksi elämänhaasteiksi. Ne on mahdollista muuntaa arvokkaiksi oivalluksiksi ja kokemuksiksi syvällisemmän ja onnellisemman elämän perustaksi.

Mitä Lightfulness tarjoaa?

Lightfulness valmennus on kolmen (a' 2 tuntia) tapaamiskerran kokonaisuus, joka toteutuu pienryhmässä. Tapaamisissa mahdollistuu oivalluksen tila. Tällöin mieli hiljentyy, käännytään omaan sisimpään päin, ollaan onnellisia siitä mitä meillä on tässä hetkessä ja päästetään irti ongelma-ajattelusta. Lightfulnessissa ihmisen henkinen olemus ja sydäntietoisuus yhdistyvät rationaaliseen ajatteluun. Luottamuksen ilmapiirissä toteutuva keskustelu on oivalluttavaa ja antoisaa. Jokainen voi kertoa mitä haluaa, minkäänlaista pakkoa ei ole. Tapaamisten välillä on mahdollisuus viedä oivallukset osaksi omaa arkea. Tiedostamalla miten omat ajatus- ja toimintamallit estävät sinua, löydät konkreettisia keinoja edistää sinulle merkitysellisiä asioita. Ohjaajana toimii koulutettu Lightfulness Coach Master, henkisen hyvinvoinnin ohjaaja.

Milloin ja missä Lightfulness valmennus tapahtuu?

Lightfulness valmennus toteutetaan ensimmäistä kertaa Kuopiossa loka-marraskuussa. Tapaamisajat ovat: ti 22.10. klo 17-19, to 7.11. klo 17-19 ja to 21.11. klo 17-19. Paikkana on kuntokeskus Alfido, Puistokatu 14-16, 70110 Kuopio. Lataa esite tästä klikkaamalla.

Valmennuksen hinta on 99 euroa.
Ilmoittautumiset oheisella lomakkeella 20.10. mennessä. 
Valmennukseen otetaan max 8 henkilöä.

Aloitetaan yhdessä matka kohti merkityskeskeistä elämää!
 

Päivi Tikkanen
Paivi.Tikkanen@savonia.fi
Terveystieteiden tohtori, fysioterapeutti, Lightfulness Coach Master


© 2014 Alfido Oy | Puistokatu 14-16, 70110 Kuopio | Puh. 040 159 4549 | janne(at)alfido.fi