• hyvään oloon!

    Tehdään yhdessä parempi vuosi 2021
     

Tuntuuko, että sinun tai läheisesi tulisi pitää parempaa huolta itsestään? Haasteita jaksamisen, terveyden, ylimääräisten kilojen ja/tai huonon kunnon kanssa? Tavoitteena aloittaa, mutta sopivaa paikkaa ja tukea ei ole ollut tarjolla?

Kuntokeskus Alfido on perustettu suurenmoisten ihmisten ”olohuoneeksi” ja kohtauspaikaksi. Tänne voit tulla omana itsenäsi ilman ulkonäkö- ja suorituspaineita. Alfidosta et löydä seinäpeilejä, ikkunoista et näe sisälle, ja keskiössä on omannäköinen ja -tuntuinen reippailu. Vahva ME-henki on iso voimavara. Suurin kynnys on jo ylitetty kun teet tilauksen tai astut ulko-oven kynnyksen yli.

Kookas ja huonokuntoinen tuntee itsensä tervetulleeksi. Neuvoja ja ohjeita saa ja Jannen ohjauksessa kunto nousee. Loistava konsepti, ja yrittäjä on sydämmellä mukana.

Lue lisää Parasta palvelua 2019 kilpailun kommentteja täältä

Jotta pääsisit turvallisesti tavoitteisiisi, apunasi ovat korkeakoulutetut liikunnan ja terveyden ammattilaiset, voimaharjoitteluun erikoistunut liikuntafysiologi ja laillistettu ravitsemusterapeutti Janne, liikunnalliseen kuntouttamiseen erikoistuneet fysioterapeutit Ida ja Kati, kuntouttamisen erikoistunut lähihoitaja, koulutettu hieroja ja kalevalainen jäsenkorjaaja Esa, ja psykologimme Kaarina ja Jyrki.

Jos kuntoilu on koronan takia jäänyt vähiin? Autamme sinut uuteen nousuun Voi hyvin etävalmennuksessamme 10.1.-28.2. Valmennus pitää sisällään ohjatun etätreenin sunnuntaisin klo 10-11 Zoom sovelluksen kautta. Treeni koostuu alkulämmittelyistä, lihaskunto-osiosta sekä lopussa huolletaan hetki kehoa. Treeni keskittyy vahvistamaan ja huoltamaan kokonaisvaltaisesti kehon yleisimpiä ongelmakohtia, esimerkiksi lievittämään kireitä niska- ja hartialihaksia ja parantamaan keskivartalon lihaksistoa. Treenit vetää ja chatissa vastailee fysioterapeutti Kati. Treenin jälkeen voit kysymyksiä Katille treeniin tai tuki- ja liikuntaelinvaivoihin liittyen. Lisäksi saat pari hyvää liikettä "kotiläksyksi" tulevalle viikolla. Treeneihin tarvitset vastuskumilenkin, penkin (esim. sohva),  kevyet käsipainot (myös vedellä täytetyt pullot käyvät) ka halutessasi lisäpainon esim. kahvakuulan tai vedellä täytetyn kanisterin.

Myös muut valmennuspakettimme tarjoavat hyvän lähtökohdan kuntoilusi aloittamiseen.
Mikäli kaipaat viikottaista yhteistä ohjattua treeniä, ruokavalio-ohjausta, yksilöllisiä harjoitusohjelmia, on valintasi "Sinulle, joka haluat parasta" 3 kk Alfido valmennus.
Mikäli olet omatoiminen, mutta haluat treenata yksilöllisesti räätälöidyillä ohjelmilla, sinua palvelee parhaiten "Helppoa kuin heinänteko" 3 kk treenipaketti. Sen voit toteuttaa myös kimpassa ystäväsi kanssa. Tarjolla on myös "Kunnossa kotona" 3 kk etävalmennus kotona tapahtuvaan kuntoiluun tai trainerimme voi tulla ohjaamaan kuntoiluasi kotona.

Mikäli koronakiloja on päässyt kertymään, on "Rotia ruokailuun" ruokavalion tarkistaminen & seurana tehokkain tapa tehdä yksilöllinen korjausliike. Laillistettu ravitsemusterapeuttimme palvelee sinua sinua paikan päälle tai netin kautta.

Jos olet jo kokenut kuntoilija, mutta tarvitset treeniin uutta haastetta, "Koska sama kenkä ei sovi kaikille" yksllöllinen harjoitusohjelma ohjauksineen voi olla sinun juttusi.
Luonnollisesti voit hankkia matalankynnyksen salillemme käyttöaikaa tai käyntikertoja.
Tästä se taas lähtee ...ihan varmasti!

Tiesitkö, että hieronta lievittää kipua, hoitaa lihasta ja saa kokonaisvaltaisesti jaksamaan töissä paremmin. Säännöllisellä lihashuollolla työkyky säilyy parempana ja hyvinvointi kohenee. Hieronta helpottaa stressiä sekä rentouttaa kehon ja mielen.

Kalevalaisessa jäsenkorjauksessa puolestaan tasapainotetaan mobilisaatiokäsittelyn avulla hoitoa tarvitsevan koko tukirakenteen kineettinen ketju aina jalkapohjista kallonrajaan saakka. Tällöin ei päädytä hoitamaan pelkästään kipukohtaa, vaan myös itse ongelman aiheuttaja.

Muista palveluistamme voit lukea lisää täältä

Tehdään yhdessä parempi vuosi 2021,
Janne, Ida, Kati, Esa, Kaarina ja Jyrki

Voit kysyä lisää puhelimitse tai sähköpostitse:
Puh. 040 159 4549
janne@alfido.fi

Alfido sijaitsee Kuopion keskustassa Puistokadun ja Torikadun risteyksessä.

© 2014 Alfido Oy | Puistokatu 14-16, 70110 Kuopio | Puh. 040 159 4549 | janne(at)alfido.fi